Afbeelding
Foto: aangeleverd

Igram blij met nieuwe dansleidster

Cultuur Castricum

Internationale dansvereniging Igram is zeer verheugd dit jaar te kunnen starten met een nieuwe dansleidster. Igram heeft de jonge Floortje Doeksen aan zich kunnen binden.

Floortje (1989) is op haar vijftiende jaar begonnen met dansen. Ze rondde haar opleiding in 2009 af in specialisatierichting werelddans-moderne dans. Van 2009 tot 2013 zette ze haar dansstudie voort aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Tilburg, waar ze in de richting Choreografie afstudeerde. In de jaren daarna begon ze met lesgeven aan verschillende volksdansgroepen.

Verder leidt zij bals en instuiven en heeft haar eerste stukjes folklorechoreografie gemaakt voor Paloina in Amsterdam en Phoenix in Apeldoorn. Daarnaast is zij danseres bij Internationaal Dansensemble Paloina in Amsterdam.

Voor Floortje betekent werelddans: genieten van de mooie muziek en daarop sámen dansen, elkaar opzwepen, meegenomen worden in verschillende stijlen en sferen die de variatie in herkomsten met zich meebrengt.

Het dansseizoen begint op 1 september met een openingsinstuif in de Juliana van Stolbergschool.

De lessen zijn op:
maandagavond in de gymzaal, Walingstuin 2
dinsdagavond in Cultureel centrum Geesterhage, Geesterduinweg 3 en op
donderdagochtend ook in het Cultureel centrum Geesterhage.

Meer informatie kun je vinden op de website, of telefonisch 0251-655148 en je kunt altijd tijdens de lesuren langs komen.