Afbeelding
Foto: Facebookpagina PookPook

Open dag en mini-workshop in leeratelier POOKPOOK

Cultuur Castricum

Iedereen is welkom om zaterdag 24 augustus tussen 12.00 en 17.00 uur de open dag van leeratelier POOKPOOK te bezoeken/ Hier worden alle tassenworkshops en -cursussen van najaar en winter 2019-2020 gepresenteerd.

De intro-workshop 'Tassen van leer maken' is nog altijd favoriet voor familie-, vriendinnen- en bedrijfsuitjes maar individueel aanmelden voor deze workshop kan uiteraard ook: er zijn nu vernieuwde tasmodellen waaruit gekozen kan worden en er is volop nieuw, 'oud' en vegan leer aanwezig om vanaf september mee aan de slag te gaan! Naast de basismodellen uit de korte cursussen waarin naar patroon of eigen ontwerp leren tassen kunnen worden gemaakt, zal ook de nieuwe kids-workshop 'Junior Designer' en een aantal kids-tassen worden gepresenteerd. Het is vanaf heden tevens mogelijk om met een urenkaart gebruik te maken van de machines en gereedschappen voor eigen leerprojecten.

Liefhebbers kunnen tijdens de open dag aanschuiven bij de mini-workshop om zelf een zeehondje van leer te maken. Het atelier bevindt zich aan de Anna Paulownastraat 30 in Castricum.