Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Akersloot

Toontje Lager komt naar Akersloot

  Cultuur

De immens populaire Nederlandstalige band Toontje Lager komt op 26 oktober naar De Vriendschap voor een spetterend optreden. Toontje Lager was naast Doe Maar een van de populairste bands uit de tachtiger jaren. Met hits zoals Net als in de film, Achter de Wolken, Vroeg of Laat en het succesnummer van de band Stiekem gedanst was Toontje Lager in die jaren een van de meest gevraagde groepen.

Zanger Erik Mesie begon in de jaren negentig een solo carrière die ook zeer succesvol was, maar de drang om weer met een band te gaan optreden werd steeds maar groter. Erik Mesie had in 2017 een succesvolle samenwerking met Henk Temming en de Nederpop Allstars, deze tour was een succes en duurde tot mei van dit jaar.

In 2018 kwam de band weer bij elkaar en werd besloten om in 2019 weer een tour te doen langs grote en kleine zalen om vroegere fans, maar zeker ook hun huidige fans weer te laten genieten van de vele hits.

Door goede contacten met de Vriendschap kwam het management van Toontje Lager met het voorstel om in oktober een optreden te doen in Akersloot.

Tickets voor dit optreden zijn verkrijgbaar bij Café de Vriendschap en Novy Velzeboer in Akersloot. Via internet zijn tickets verkrijgbaar bij ticketservice: ikbenaanwezig.nl

Tickets in de voorverkoop kosten € 15,-. Het voorprogramma deze avond wordt verzorgd door De Bikkels, een formatie uit Akersloot, die op dit moment erg in de belangstelling staat.

Meer berichten