Logo uitkijkpost.nl
Foto gemaakt voor stichting de Vrolijkheid.
Foto gemaakt voor stichting de Vrolijkheid. (Foto: Marina Pronk)
Bakkum

Magie in Bakkum

  Cultuur

In het weekend van 12 tot en met 14 juli is het prachtige atelier van Sabrina Tacci en Marina Pronk weer open.

Het is de laatste gelegenheid om de expositie 'MUSICA' van het kunstenaarsduo te bezoeken. KunstFietsRoute Castricum was de aftrap van deze tentoonstelling en het was ongekend druk. Honderden mensen bezochten Marina & Sabrina en scharrelden voor kortere of langere tijd rond in de beeldentuin en de verschillende ruimtes van deze bijzondere locatie.  

De 'mini-bios', onderdeel van 'Musica', is een plek waar magie ontstaat! "Mooie installatie, heel bijzonder! Een inspirerende ervaring. Ontroerend!!" is maar een greep uit de vele reacties in het gastenboek van het kunstenaarsduo. De 'mini-bios' is een gesloten ruimte waarin een combinatie van bewegend beeld, geluid en de indrukwekkende pentekeningen van Sabrina Tacci voor deze bijzondere ervaring zorgen.

Ook magisch en onderdeel van de expositie is een fotoserie die Marina jaren geleden maakte voor Stichting de Vrolijkheid. De Nationale Stichting ter bevordering van Vrolijkheid organiseert kunstzinnige en creatieve activiteiten voor, door en met kinderen, jongeren en hun ouders in asielzoekerscentra. De indrukwekkende foto's waren onderdeel van de door Nederland reizende expositie 'Magie van de Vrolijkheid'. De foto's zijn nu te koop waarbij het aankoopbedrag in overleg wordt bepaald en de volledige opbrengst gaat naar dit goede doel.

Elke vrijdag en komende weekend, 13 en 14 juli van 13 tot 18 uur bent u van harte welkom bij het Open Atelier van Marina & Sabrina aan de van Oldenbarneveldweg 32 in Bakkum.

Meer berichten