Afbeelding
Foto: aangeleverd

Digitale zomertoer op je mobiel

Cultuur Regio

In de maand juli kun je in de bibliotheek in Castricum meedoen aan een workshop over apps en workshops over de apps van Facebook, DigiD, WhatsApp en Social deal. In de bibliotheken in Akersloot en Limmen kun je kennis maken met virtual reality Al deze activiteiten zijn georganiseerd onder de noemer 'Digitale zomertoer op je mobiel'. Alle activiteiten zijn gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Apps
Op dinsdag 16 juli van 16.00 tot 18.00 uur kun je meedoen aan een workshops over apps voor je mobiel. Waar vind je apps voor je telefoon? Hoe werken apps en wat kan je ermee? Na deze eerste workshop over apps volgen er meerdere workshops over de afzonderlijke apps van Facebook (18 juli), WhatsApp (19 juli), DigiD (24 juli) en Social Deal (25 juli). Tijdens de workshops krijg je antwoord op de vragen: Wat is het? Hoe werkt het en wat kan ik ermee?

Virtual Reality
Heb je zin in een ritje in een achtbaan, een wandeling door een prachtig natuurgebied of wil je net als Max Verstappen een ritje op het circuit maken? Kom dan op vrijdag 26 juli naar de bibliotheek in Limmen of woensdag 31 juli naar de bibliotheek in Akersloot. Daar kun je vanaf 15.00 uur spectaculaire korte filmpjes met een VR-bril bekijken. Een filmpje kijken met een VR bril geeft je de ervaring alsof je het echt meemaakt. Je zit in de achtbaan, loopt door het natuurgebied en giert net als Max door de bochten.

Meedoen?
Wil je meedoen aan één of meerdere workshops? Of een kijkje nemen in de wereld van virtual reality? Je bent van harte welkom in de bibliotheek in Castricum, Geesterduinweg 1, Limmen, Lage Weide 2A of Akersloot, Rembrandtsingel 1. Het complete overzicht van de Digitale zomertoer op je mobiel met data en tijden kun je vinden op www.bibliotheekkennemerwaard.nl in de agenda.

Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 uur geleden
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36 1
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57
Afbeelding
Burgerinitiatief zorgt voor herinrichting Kerkplein in Castricum 12 apr, 12:40
De Hoep is weer open.
De Hoep ontwaakt uit winterslaap 12 apr, 09:34
VakantieFUN Freerunning.
VakantieFUN programma voor kinderen en jongeren met indicatie 10 apr, 10:00
De kampioenen.
Spectaculair Dameskampioenschap bij Biljartvereniging Castricum (BVC) 9 apr, 13:01
Jeugdorkest.
Orchestra of my life in Grote Kerk Beverwijk 8 apr, 14:00