Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Vrolijke avond met Emergo op het Bakkerspleintje

  Cultuur

Op zaterdag 6 juli sluit muziekvereniging Emergo Castricum het muzikale seizoen af met het buitenconcert. Dit is al een mooie traditie, maar speciaal voor deze keer zijn alle inwoners van Castricum persoonlijk uitgenodigd.

Afgelopen weken bezorgden de leden namelijk 11.000 lichtgroene brieven in de brievenbussen door heel Castricum. Hierin wordt uitgelegd wat voor gevarieerde vereniging Emergo is en dat ze gedurende het hele jaar tijdens allerlei verschillende gelegenheden optreden. Velen hebben inmiddels gehoor gegeven aan de oproep in de brief om een eenmalige donatie te doen. Tijdens het buitenconcert wordt iedereen op muzikale wijze bedankt voor alle steun. En voor de mensen die nog niet gedoneerd hebben, is deze avond misschien het laatste zetje in de rug om dit alsnog in orde te maken. Meer informatie is te vinden op www.emergo.org/doneer.

Meerdere verenigingsonderdelen laten deze tijdens het buitenconcert van zich horen, van het opstaporkest en het opleidingsorkest tot Backum Brass en het Fanfare Orkest. Zo verschillend als de leden in leeftijd en ervaring zijn, zo afwisselend is het programma ook. Van Spaanse opzwepende muziek en Colombiaanse dans, tot muziek over fietsers in Moskou en klompen naar Abba en Tarzan: alles komt voorbij. Ook een mooie mars zal niet ontbreken.

Het concert begint op 6 juli om 19:00 uur aan het Bakkerspleintje in Castricum. Neem een klapstoeltje mee om te kunnen zitten, maar staan (of meedeinen en dansen) mag ook!

Meer berichten