Logo uitkijkpost.nl
Castricum

Expositie Oud-Castricum op herhaling

  Cultuur
Foto: Wim Sminia

De expositie 'Groeten uit Castricum en Bakkum' van Oud-Castricum is ook op de open dagen van de werkgroep in juni, juli en augustus nog te bezichtigen.

Met uitvergrote ansichtkaarten en foto's zijn de vele toeristische trekpleisters van onze mooie gemeente te zien. Neem een camera of mobiel mee, want u vindt bij de entree een speciaal fotobord waarachter u met zijn tweeën poseert.

In de filmzaal wordt afwisselend een vakantiefilm uit 1940 en een filmpje over de opening in 1949 van de speeltuin aan de Tetburgstraat in Bakkum vertoond. Ook kunt u een enorme strandstoel bewonderen die gemaakt is door leerlingen van het Kennemer College.

De open dagen in juni zijn elke eerste en derde zondag van de maand. In juli en augustus kunt u iedere zondag in De Duynkant terecht. Aanstaande zondag 2 juni bent u dus weer van harte welkom aan de Geversweg 1b van 13.30- 16.00 uur.

De toegang voor donateurs van Oud-Castricum is gratis. Overige bezoekers betalen € 1,- entree. Meer informatie over de werkgroep is te vinden op www.oudcastricum.nl.

Meer berichten