Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

24e KunstFietsRoute Castricum

  Cultuur

Op zaterdag 1 en zondag 2 juni vindt voor de 24e keer de Kunstfietsroute plaats. Meer dan 70 kunstenaars laten u op 25 locaties kennismaken met hun werk. Daarbij zijn 'oude bekenden' maar ook nieuwe talenten.

Laat u verrassen door een zeer gevarieerd aanbod bestaand uit: schilderijen, keramiek, beeldhouwwerk in hout en in steen, maar ook glasfusion, fotografie of textiele kunstvormen. Ook zijn er nieuwe locaties opgenomen in de route. De diverse stops zijn te bezoeken van 11:00 tot 17:00 uur. Meer informatie vindt u op de website: www.kunstfietsroutecastricum.nl, Facebook en in de folders bij de deelnemers en de bekende adressen, zoals: het Gemeentehuis van Castricum, Huis van Hilde, Tuin van Kapitein Rommel en Boekhandel Laan. Maar ook in de bibliotheek van Heiloo en Vredeburg in Limmen. Komt u met het OV? Bij het station zijn fietsen te huur. En voor en achter het station treft u al de eerste stops aan: Tuin van Kapitein Rommel en Huis van Hilde.

Van zaterdag 18 mei tot en met woensdag 3 juli wordt de Centrale Expositie gehouden in Cultureel Centrum Geesterhage. Hier vindt u een voorproefje wat op de diverse stops getoond wordt. Het adres van Geesterhage is Geesterduinweg 3 in Castricum. De expositie is geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00 tot 17:00 uur, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 21:00 uur.

De officiële opening van de Kunstfietsroute vindt plaats in de foyer van Cultureel Centrum Geesterhage op vrijdag 31 mei om 20:00 uur, gevolgd door een gratis docentenconcert van Toonbeeld Geesterhage.

Mooi fietsweer is vrijwel gegarandeerd!

Meer berichten