Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Een nieuwe lente, een nieuw concert

  Cultuur

Na een jaar hard oefenen is het koor 'Vocal Tour' klaar voor een nieuw concert. Vocal Tour is een Castricums meerstemmig zangkoor met ongeveer 45 leden dat zowel klassieke liederen als songs uit het lichtere genre zingt.

Eens in de twee jaar geeft het koor een concert rond een bepaald thema. Deze keer is gekozen voor het thema 'water' in uiteenlopende verschijningsvormen; zoals regen, beekjes, rivieren, zee maar ook tranen van vreugde of verdriet. De titel van het concert is dan ook: 'WatEr beweegt'.

Ook dit jaar zijn er weer verschillende gasten uitgenodigd die een bijdrage gaan leveren die binnen het thema past. Zo draagt één van onze zangeressen een gedicht voor van eigen hand, spreekt iemand van PWN over 'Het wonder van Water', krijgt 'Singing in the rain' een wervelende begeleiding en ontlokt een harpiste sprankelende klanken aan haar instrument. Al met al een spetterend programma dat u niet mag missen.

Het concert vindt plaats in de Dorpskerk, Kerkepad 1 in Castricum op zaterdag 23 maart en begint om 20.00 uur. De kaarten, à €10 (inclusief consumptie) zijn een half uur voor aanvang van het concert verkrijgbaar bij de entree of te reserveren via de website: www.vocaltour.nl.

Meer berichten