Stella en de Starlights in Vredeburg
Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Limmen

Stella en de Starlights in Vredeburg

  Cultuur

Stella en de Starlights geeft op zondag 17 februari vanaf 16.00 uur een concert in Jazz Session Club Vredeburg te Limmen.

Stella en de Starlights is een 5-koppige jazzband die sinds 2016 optreedt met zangeres Stella Brüggen. De naam van de band is vernoemd naar de zangeres, natuurlijk met een knipoog naar de jazz standard 'Stella by starlight' van Victor Young. Stella en de Starlights heeft een repertoire van jazz standards met hier en daar een 'verjazzde' popsong, zoals 'Happy' van Pharrell Williams.

Het concert op 17 februari in Cultureel Centrum Vredeburg is helaas het laatste concert van de band in deze samenstelling. Zangeres Stella gaat de band verlaten om een fulltime opleiding tot operazangers te gaan volgen aan het conservatorium te Rotterdam. Dit wordt dus haar afscheidsconcert! De band zal onder een andere naam verdergaan, met een nieuwe zangeres. Ongetwijfeld zal de band in vernieuwde samenstelling in de toekomst weer gaan optreden in Limmen.

De band bestaat uit zangeres Stella Brüggen (tevens freelance zeemeermin), saxofonist Andrea Milano (tevens fotograaf), pianist David Groen (tevens tv-regisseur), bassist Rogier Verbeem (tevens postbezorger) en drummer Alex van der Veer (tevens glaschauffeur).

De toegang is vrij, maar U kunt Vredeburg steunen door lid te worden voor € 7,- per persoon voor het gehele jaar. Inlichtingen: Fred Timmer, tel/fax: 072-5053414; e-mail: timmerlimmen@kpnmail.nl.

Meer berichten