Romantische muziek in Limmen
Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Limmen

Romantische muziek in Limmen

  Cultuur

Zondagmiddag 10 februari zet Studio Cantilena een punt achter een 25-jarige traditie en speelt voor het laatst het midwinterconcert.

Het protestantse kerkje aan de Zuidkerkenlaan in Limmen heeft die middag de driekoppige formatie in huis met Frank Bakker op dwarsfluit en piccolo, bariton Adriaan Kok en pianist Ton van Steen, die ook de presentatie verzorgt. Zij brengen romantische muziek van klassiek tot pop, waarbij Verdi evenzeer vertegenwoordigd is als Miss Saigon en pianomuziek van Liszt en Rachmaninoff wordt afgewisseld met filmmuziek van onder meer Ennio Morricone. Zuiver instrumentaal valt er verder te genieten van een klein fluitconcert en voor de operaliefhebber staat er ook nog een fantasie over een geliefde opera op het programma. Kortom, voor elk wat wils.

Het concert begint om 14.30 uur; de kerk is voor het publiek geopend vanaf 14.00 uur. De toegang is gratis; na afloop kan er gedoneerd worden. Studio Cantilena neemt afscheid van haar vaste achterban, maar ook van alle andere bezoekers met een afscheidsdrankje.

Meer berichten