Logo uitkijkpost.nl
Maria Carlas & Mylo Cywitz
Maria Carlas & Mylo Cywitz (Foto: aangeleverd)
Castricum

Ouderwets lekkere knallende Toztizok avond in De Bakkerij

  Cultuur

Zaterdag 8 december: Tijd voor een ouderwets lekkere knallende Toztizok avond met Toztizok en Plattegrond Records in De Bakkerij.

Lourdes (NL)
Lourdes is een ontmoeting tussen Hein Verhoeven en Anna Sophie de Vries en het is een muzikale ode aan de heilige maagd Maria. Lourdes gaat over de dualiteit van de pshycidelische werelden en interdimensionale alternatieve werelden. Anna Sophie de Vries zingt en doet een gedeelte van de electronica en Hein Verhoeven op de modulare synth. Hoe klinken ze? Luister hier

Maria Carlas & Mylo Cywitz (IT/NL)
Maria Carlas (IT) en Mylo Cywitz (NL) is een combinatie van opera en industriele composities. Live is het een spektakel te noemen. Muziek, licht en een visuele show zoals je niet vaak ziet. Met daarnaast mini synths, xylopfoon en mandoline. Samen hebben ze al in heel Europa opgetreden, waaronder Portugal, Duitsland en Nederland. Kijk hier of hier naar eerdere optredens. Meer informatie op deze website.

Vestas (NL)
Vestas is een nieuw alter ego van Frank Vis een beroemd Amsterdams ondergronds muziekmuseum.

DJ Jorrit Snor (NL)
DJ Snor (hoewel al dik 50 jaar* met pensioen) draait plaatjes en andere reeds door anderen geproduceerde werken. (*kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. volgens sommigen).

Zaterdag 8 december in De Bakkerij, entree: 3 euro, zaal open: 21:00 uur.

Meer berichten