Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Castricum

Tea Rex, 3 Point Landing & The Guy Next Door in de Bakkerij

  Cultuur

Tea Rex is een jonge energieke band en een mix van oud Popmania winnaars Calculated uit Heerhugowaard en de Hardrock/metal band Incision uit Wogmeer.

Deze jongens en dame staan bekend om hun eigenzinnige liederen die verschillende mixen brengen van rock tot metal en van funk tot rap. Laat je dus verrassen door deze 4 jonge artiesten en kom een kijkje nemen bij dit opkomende enthousiaste muzikale rollercoaster.

The Guy Next Door is een act die een jaar geleden is begonnen. De naam zegt het al, 4 buurjongens die elkaar vonden in de muziek. Met de funky tunes van gitarist Jip Hoetmer, met de explosieve ADHDrums van Joël Erades, met de Rotterdamse basslijntjes van Reno van Noort en met de rauwe geluidsfabrikant Sem Visser weten ze ongegeneerd vieze funk te spelen.

Groots, expressief, dromerig en apart. 3 Point Landing is een female-fronted, alternatieve rockband uit Alkmaar waar de keytar de gitaar vervangt, met een vleugje jaren 80 synthesizers. Ze zetten een breed geluid neer voor een 3-koppige band en de nummers dekken thema's als; omgaan met gevestigde ordes en ideeën, en een effect willen hebben in de wereld. 3 Point Landing won in 2018 de bandwedstrijd Popmania (met 20 andere bands) en haalt inspiratie uit o.a. Muse, Imagine Dragons en Twenty-one Pilots.

Zaterdag 17 november, zaal open: 21:00 uur, entree: 5 euro

Meer berichten