Logo uitkijkpost.nl
The Visitors tijdens een eerder Walk-in concert.
The Visitors tijdens een eerder Walk-in concert. (Foto: Aangeleverd)
Akersloot

Walk-in concerten Akersloot is luisteren naar muziek op huiskamerniveau

  Cultuur

Met een aantal enthousiaste muzikanten lekker optreden in de eigen huiskamer, keuken, schuur of garage op een zondagmiddag in november. Dit jaar alweer voor de zevende keer en wel zondag 4 november. Er hebben zich 14 bandjes aangemeld en zij zullen hun muziek ten gehore brengen in vier sets van elk 30 minuten. De aanvangstijden zijn 13.30, 14.30, 15.30 en 16.30 uur. Dus tussen iedere twee sets in heeft u gelegenheid genoeg om naar de volgende locatie te gaan. Traditiegetrouw wordt de middag afgesloten in de Storey Club, waar u kunt napraten en nagenieten met nog meer muziek.

Het programma van de Walk-in 2018 is definitief en het ziet er ook dit jaar weer fantastisch uit. Zo zijn er een paar oude bekenden, zoals Tha Bonerz, de oer-Akerslootse rockcoverformatie, die stevig onversterkt aan de Julianaweg 12 speelt en de Bikkels die u mee zullen nemen naar Ierland op de Julianaweg 38. Hans Wagemaker speelt leuke hits van André Hazes tot Madness en van Charlie Rich tot The Scene op de Hoocamp 120. The Magic Strings zullen hun klassieke rocknummers ten gehore brengen aan de Koningsweg 17. The Visitors hebben een akoestisch, meerstemmig programma van de Amerikaanse Westcoast aan de Waterzijde 1a. Indahouse presenteert zijn repertoire van hedendaagse muziek in een akoestische jas aan de Boschweg 7. JUS Live Music speelt zijn akoestische covers aan de Veldbloemenlaan 1. Vapour Trails, duo Aak en Petra speelt soulvolle pop aan de Meerweg 2. Hunkemänner spelen hun gezellige zomerse toppers aan de Koningsweg 11 en LIZZY & the RØCKSKíNNERS, a flash of Rock & Roll street aan de Kerklaan 3.

En dan is er nog een aantal nieuwkomers. Zoals Blended, een swingend popkoor van acht meiden die u kunt beluisteren op de Wagnerlaan 19, Miller & Magpie, twee zingende schoolmeesters op akoestische gitaar, te vinden op basisschool de Brug aan de Buurtweg 20, The Bent, een unieke familiegroep die klassiekers en hits van nu in een eigentijds jasje steekt op de Startingerweg 30. En heeft u zin in jazzmuziek, dan kunt u luisteren naar Dora's Dream op het Schouw 3. Daar wordt zangeres Dora begeleidt door een jazztrio.

Mocht u trek hebben gekregen van deze muzikale middag, dan kunt u een Walk-in menu nuttigen bij de Vriendschap of 't Hoorntje.

Vanaf 17.30 tot 21.00 uur zal rockband Left Behind de muzikale afsluiting verzorgen in de Storey Club aan het Wilhelminaplein. U bent van harte uitgenodigd om een drankje te komen drinken.

Meer berichten