Logo uitkijkpost.nl

Kabouterpad in de herfstvakantie

  Cultuur

Ze zijn alweer gezien, de kabouter voetstapjes, de plekken waar kabouters in het gras hebben gelegen, hout hebben gehakt, met hun vriendjes hebben gespeeld en andere kaboutersporen.

In de herfstvakantie van dinsdag 23 tot en met vrijdag 26 oktober kan iedereen in de Tuin van Kapitein Rommel komen zoeken naar de paddenstoelen met kabouter waarin een beschrijving van een spelletje verstopt zit. Leuk voor kinderen vanaf 3 jaar. Misschien kom je kabouter 'Breipen' wel tegen in de kas of in de tuin. Op donderdag wordt er in de kas voorgelezen. In het tuinhuisje van Kapitein Rommel, achter in de tuin, kun je een kabouterbos zien met kabouters, dieren en andere fantasiefiguren, die gemaakt zijn van vilt door Bea Wijnberg.

Het kabouterpad is geopend dinsdag tot en met donderdag van 10.00 tot 15.00 uur. Vrijdag van 10.00 tot 14.00 uur. Daarna vertrekken de kabouters weer.

Binnen kun je de entree betalen, rode kabouter wangetjes laten schminken en een kaboutermuts lenen. De entree bedraagt € 3,-, inclusief plattegrond en limonade met iets lekkers. Ook zullen er weer kabouter pannenkoekjes te koop zijn. Opgeven is niet nodig, maar grote groepen graag van tevoren melden bij margotnell@tuinvankapiteinrommel.nl

Bron en foto: tuinvankapiteinrommel.nl

Meer berichten