Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Castricum

Nieuwe expositie & workshops van het inloopatelier

  Cultuur

De nieuwe expositie van de deelnemers van het inloopatelier is nu te zien bij Johanna's Hof t/m eind december. Elke dinsdag- en woensdagochtend verzorgt Mieke Rozing het inloopatelier in Galerie Streetscape te Castricum. Hier kunnen deelnemers op hun eigen niveau schilderen en zich verdiepen in verschillende technieken van olieverf, acrylverf en mixed media.

Heb je dat wel eens? Dat je bijna met je neus op het doek van een schilderij zit om te willen weten hoe de maker het heeft gemaakt? Mieke heeft het voortdurend en maakt er een sport van om achter de fijne kneepjes te komen. Haar studies brengt ze over tijdens gezellige workshops 'Ik wil schilderen als…'. 'Momenteel ben ik zeer onder de indruk van het werk van Bobby Burgers, een Canadese kunstenares die op haar unieke wijze hele grote bloemen schildert', aldus Mieke Rozing. 'Ze speelt met kleuren en maakt prachtige composities.' 

Meer info: Galerie Streetscape, Dorpsstraat 7, Castricum, info@miekerozing.nl, 06105668987 of loop gewoon een keer binnen tijdens de inloopateliers.

Meer berichten