Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Limmen

De Andersons en Sjoerd Kuyper brengen verwondering naar Limmen

  Cultuur

Dit jaar heeft Limmen Cultuur op vrijdag 12 oktober in Cultureel Centrum Vredeburg om 20:00 uur 'De Andersons' uitgenodigd om het nieuwe seizoen 2018-2019 te komen openen. Zij zijn een sprankelend kleinkunstgezelschap. Zij nemen je mee in een hartstochtelijk en humoristisch theaterconcert 'Hier dooft niets' over opnieuw beginnen en de luiken openen. Een begrip dat ze opnieuw ontdekten toen ze een nieuwe huisgenote kregen, namelijk de jongste non van Nederland.

Deze voorstelling van De Andersons laat de grootste pessimist weer geloven in het leven. Zij bruisen, verstillen, ontroeren en laten je passioneren om je vervolgens niet meer los te laten. Met liederen en verhalen vol levenslust gaan ze ten strijde tegen de onverschilligheid. Elke voorstelling nodigen ze ook een bijzondere gast uit, die zijn verwondering deelt met hen.

In Limmen is dat 'streekgenoot' Sjoerd Kuyper. Hij schreef meer dan vijftig kinderboeken, waarvan vele zijn bekroond en verschillende verfilmd. Hij zal als onderdeel van dit theaterconcert op eigen wijze vertellen en voordragen over wat hem verwondert, inspireert en beweegt.

Eerder maakten De Andersons samen met Arjen Lubach de voorstelling 'Stockholm Sneeuwt' en brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk. Ook speelde zij als zangers in de productie 'Verboden te lachen' met en van Herman van Veen.

Kom en maak de opening van het nieuwe seizoen 2018-2019 van Limmen Cultuur mee, Het wordt een heel bijzondere avond, een topprestatie qua acteren en zang volgens eerdere recensies. Voor meer informatie, tijden en toegangsprijzen kijk op de website www.limmencultuur.nl.

Meer berichten