Logo uitkijkpost.nl
Queen's Pleasure
Queen's Pleasure (Foto: Aangeleverd)
Castricum

Marie Louise + Queen's Pleasure bij de Bakkerij

  Cultuur

Vrijdag 11 mei belooft weer een muziekspektakel te worden bij de Bakkerij. Er staan twee bands op het programma, te weten Marie Louise en Queen's Pleasure.

Marie Louise
Van een toegenegen samenwerking tot een vijfkoppige band, Marie Louise vertelt je verhalen over dagelijkse obstakels, uitzonderlijke liefde en eigenaardige gedachten.De dragende drumpatronen, eighties synths, warm en levendige baslijnen, de echöende, door chorus aangedreven gitaar en zwoele vocals zorgen samen voor een smeuïge sound. Geïnspireerd door Mac DeMarco, Beach House, The Shacks, Mild High Club en kenmerkende muziek uit de vorige eeuw. Zo treffen twee genres elkaar: dream pop en slacker rock.

Queen's Pleasure
John Frusciante en Jimi Hendrix maakten een tijdreis en belandden in de jaren 70 om in The Ramones te spelen. Vervolgens besloten ze om een coverband van The Smiths te worden. Dat is ongeveer de sound van Queen's Pleasure.

Queen's Pleasure speelt garage-achtige, soms psychedelische, met gitaarsolo's overgoten, half-poppy oorverdovende alternatieve rock met energie voor tien.

Zaal open: 21:00 uur. Aanvang rond 21:30 uur. Entree: 5 euro.

Meer berichten