Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Bakkum

Avond voor Beatlesfans in Fase Fier

  Cultuur

Op zaterdagavond 14 april kunnen liefhebbers van de nog altijd populaire muziek van The Beatles hun hart ophalen. Dan zal in Hotel Fase Fier eten en drinken in Bakkum de legendarische Liverpoolse groep in beeld en geluid herleven.

Er wordt om 20.30 uur gestart met een quiz van ongeveer een uur met vragen en muziekfragmenten die uiteraard op de Beatles betrekking hebben. De quiz wordt met behulp van mobiele telefoons gespeeld in groepjes van maximaal vier personen onder leiding van de voorzitter van de Nederlandse Beatlefanclub. Hierbij zijn originele prijzen te winnen!

Het is ook mogelijk om later op de avond in te stappen. Om circa 22.00 uur volgt er namelijk een optreden van de coverband The Likes die tot ongeveer 00.30 uur nummers van The Beatles gaat spelen.

Kaarten à € 6,- zijn verkrijgbaar bij Fase Fier aan de Van Oldenbarneveldweg 25 in Bakkum of via info@fase-fier.nl. In de mail dient vermeld te worden of men wel of niet aan de quiz wil deelnemen. Voor de zaal geldt een maximum aan bezoekers,

Meer berichten