Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Bakkum

Eerste namen 'Bakkum Vertelt' bekend

  Cultuur

Bakkum Vertelt komt terug! Van 12 tot en met 15 juli wordt Camping Bakkum omgedoopt tot Festivalterrein. Tijdens dit festival is er alle ruimte voor gevestigde namen en nieuwe namen om hun talenten te laten zien. Van theater en muziek tot dans, cabaret en nog veel meer. Alle voorstellingen vinden plaats in openluchttheater de Pan of op het knusse caravanpodium. Maak nu alvast kennis met de eerste artiesten die langskomen.

Danielle Schel

"Wat sta ik hier te doen?! ...En waarom zeg ik dit hardop?" Met ons goeie gedrag dansen we ons uit de naad op de hangende plaat des levens. In Patroon tilt Daniëlle de naald op en brengt op eigen wijze een kleurrijk verhaal over vastlopen en uitbreken. Wat heb je aan de wijde wereld als je schoenen knellen? Een avond vol stuntelende karakters, originele scènes en stuwende klein kunstliedjes.

Jasper Smit

Jasper Smit maakt puntgave liedjes die ergens over gaan. Over woorden die je niet mag gebruiken, over irritante grote zussen waar je toch niet zonder kunt, over hoe goed het is om "nee!" te zeggen en over bang zijn dat er niemand op je feestje komt. De lat ligt hoog want het moet echte kleinkunst zijn: spannend, meezingbaar, vaak grappig, goudeerlijk én met een vlijmscherp randje.

De Verhalendames

De Verhalendames verzorgen ook dit jaar weer de poëtische omlijsting van Bakkum Vertelt. Ga in gesprek met één van de dichters en zij maken voor jou een persoonlijk gedicht. Soms hoeven cadeaus niet groots te zijn.

Foodtrucks

Op een Festival horen natuurlijk foodtrucs. Prik een gezonde salade, eet sushi met stokjes of ga voor een hamburger. Verse koffie van Roast Beans of een heerlijke wijn van Vive Le Vin.

Om op de hoogte te blijven gaat u naar de Facebookpagina van Bakkum Vertelt. Of houdt de website in de gaten.

Bron en foto's: Kennemer Duincampings

Meer berichten