Logo uitkijkpost.nl
Fisimatente
Fisimatente (Foto: Aangeleverd)
Castricum

Muziek en cabaret in de Bakkerij

  Cultuur

In het weekend van 10 en 11 maart is er een vol programma in de Bakkerij.

Zaterdag 10 maart: Punk met Nightwatchers, Sweet Empire en Flying Nemo.

Nightwatchers is een band uit Toulouse, Frankrijk. Denk aan een mix van The Ramones en Misfits. Straight forward punk en garage. Daarnaast is het deze avond tijd voor de 300e show van Sweet Empire. Al 10 jaar maken deze mannen Nederland en Europa onveilig met hun melodieuse politieke punk rock.

Opener van de avond is Flying Nemo. De vierkoppige-formatie genaamd Flying Nemo, uit de omgeving van Wijk aan Zee, met sunny surfvibes met reggae en punkinvloeden.

Open: 21:00 uur. Entree 5 euro.

Zondag 11 maart: Cabaret met Fisimatente en Maarten Mantel.

Fisimatente wint terrein. Na succesvolle voorstellingen gespeeld te hebben met daverend succes, hebben ze besloten voortaan te betalen voor hun tramritjes. Ze komen steeds een stapje verder, afhankelijk van het doel. Het is te hopen dat ze hun doel niet voorbijstreven want anders zouden ze een stuk terug moeten. En dat is zonde, net nu ze hebben besloten te betalen voor de tram. Want anders komen ze alleen maar verderaf. Deze vliegende start willen ze graag vasthouden.

Maarten Mantel speelt: Ik heb het zó naar mijn onzin.

We kijken er nogal op neer: quatsch, nonsens, lariekoek, kletskoek, lulkoek, ontbijtkoek, kortom: onzin. Alle onzin de wereld uit! Maar is dat wel zo zinnig als het lijkt?
Maarten zal er samen met u over nadenken, maar wel op zijn manier: met veel liedjes, grapjes, gezelligheid en een enorme dosis gezonde onzin.

Entree 8 euro p.p., reserveren verplicht en ook handig zodat u verzekerd bent van een plek via de website: http://bit.ly/cabaretofzo.
Cafe open: 20:00 uur. Zaal open: 20:30 uur. Aanvang +/- 20:45 uur. Einde rond 22:15 uur.
Nadat de zaal dicht is, is het niet mogelijk om nog binnen te komen.

Bron en foto: De Bakkerij

Meer berichten