Logo uitkijkpost.nl
Maurits Hazeleger
Maurits Hazeleger (Foto: Mariëlle Renckens-fotografie)
Castricum

Castricums cabaret talent in voorprogramma Oeloek

  Cultuur

Jeroen van Arkel (16) en Maurits Hazeleger (17) zullen vrijdag 19 januari allebei optreden in het voorprogramma van de voorstelling Oeloek. Jeroen staat al van jongs af aan op  het podium, deed mee aan veel talentjachten en  was in menig weekafsluiting en musical te zien op het Jac.P. Thijsse College. Vorig jaar werd Jeroen met zijn stand-up comedian act 2e van Noord-Holland in de Kunstbende-voorrondes. Maurits was al een paar keer te zien op televisie. Onder andere in Comedy Kids en hij had zelfs een rolletje in de TV-kantine. In 2016 speelde hij zijn eerste compleet eigen voorstelling (50 minuten) voor 200 man op het Clusius College en in 2017 hij werd 2e tijdens de eerste editie van Castricum Got Talent.

Vrijdag 19 januari treden deze jonge Castricumse cabaret talenten ieder 10 minuten op, voorafgaand aan de voorpremière van de  landelijke voorstelling 'Droeftoeters' van Oeloek in theater Koningsduyn. Maurits geeft een voorproefje van de nieuwe voorstelling die hij aan het maken is met de titel 'het kan altijd erger'. Hij opent het voorprogramma met een komische rap en verklaart 'waarom zijn ouders meer van zijn broer houden'. Jeroen sleept deze keer zijn broer Martijn van Arkel (19) mee het podium op. Als 'professoren' analyseren ze samen het (hilarische) menselijk gedrag.

Kaarten, à  15 euro, voor de voorstelling van Oeloek "Droeftoeters", inclusief het voorprogramma met Maurits en Jeroen, zijn online te bestellen via: www.geesterhage.nl.
Het voorprogramma start om 19.45 uur, de hoofdvoorstelling om 20.15 uur.

Bron: Theater Koningsduyn

Meer berichten