Logo uitkijkpost.nl
Foto: Aangeleverd
Castricum

De JPTheaterklas neemt u mee op reis

  Cultuur

Op 5 en 6 februari 2018 presenteert de theaterklas van het Jac. P. Thijsse College te Castricum een gloednieuwe voorstelling: 'Bermuda Bruiloft'. Het verhaal volgt een groep genodigden die terechtkomen op een eiland. Paniek, angst, vrede, hoop en liefde komen samen in dit stuk.

De klas bestaat uit dertien leerlingen, waarvan elf uit 6 vwo en twee uit 5 havo. Zij zijn al sinds begin 2017 bezig met het maken van deze voorstelling en hopen, net als voorgaande klassen, iets spectaculairs op de planken te zetten. Elke week werken zij aan spel, dans, zang, licht- en geluidstechniek, decor, financiën, planning en promotie. Ook het script is door de leerlingen zelf geschreven en wordt elke week aangescherpt.

Wilt u mee op reis in deze voorstelling? De kaartverkoop is gestart. Economy Class stoelen heeft u al voor €7,50. U kunt natuurlijk ook kiezen voor extra beenruimte, uitstekend zicht, premium boarding en een versnapering in de Businessclass voor slechts €2,50 extra. Alle winst van het stuk zal gedoneerd worden aan Stichting 'Het vergeten kind'. Kaarten zijn verkrijgbaar via http://tickets.bermudabruiloft.nl.

Bron: Jac. P. Thijssecollege

Meer berichten