Logo uitkijkpost.nl
Het Westfries Mannenkoor
Het Westfries Mannenkoor (Foto: Aangeleverd)
Limmen

Kerstconcert Westfries Mannenkoor in Limmen

  Cultuur

Ieder jaar organiseert Limmen Cultuur een kerstconcert. Dit jaar op vrijdag 15 december 20:00 uur in Cultureel Centrum Vredeburg, Dusseldorperweg 64 te Limmen. Deze traditie is drie jaar geleden gestart en elk jaar is het weer een uitdaging om de laatste dagen van het jaar sfeervol in te vullen.

Deze keer is het de eer aan het Westfries Mannenkoor. Dit koor bestaat al ruim zeventig jaar en is een begrip in Noord-Holland en daarbuiten. Het Westfries Mannenkoor bestaat uit zestig mannen, die verdeeld over vier stemmen, de zangstukken met veel muzikale passie en liefde zingen. De koorleden gaan voor kwaliteit, gezelligheid en kameraadschap. Dat is goed te horen in al de liederen die zij voor toehoorders zingen. Het repertoire van het Westfries Mannenkoor, bestaat uit stukken voor mannenkoor uit opera en operette, geestelijke liederen, maar ook romantische en populaire successen.

Speciaal voor de bezoekers van dit kerstconcert, zingt het koor niet alleen de traditionele kerstliederen maar ook voor het koor speciaal geschreven arrangementen, waarin men streeft naar traditie en vernieuwing.

Kijk voor meer informatie, kaartreserveringen en prijzen, op www.limmencultuur.nl of bel met telefoonnummer 072-5053274.

Bron en foto: Limmen Cultuur

Meer berichten