Logo uitkijkpost.nl
Klankcast.
Klankcast. (Aangeleverde foto)
Bakkum

Klankcast in De Oude Keuken

  Cultuur

Klankcast treedt op zondag 10 december om 15.00 uur op in De Oude Keuken. Het koor bestaat uit een groep mensen uit Castricum en omgeving. De leden houden van muziek, zijn enthousiast en leergierig. Dit is mede te danken aan de deskundige en persoonlijke begeleiding van dirigente en pianodocente Brigitte Burgers.

Klankcast zingt volks- en klassieke liederen van onder andere Foster, Purcell, Preatorius, Trabsky en Händel, waarvan sommige gearrangeerd door componist en koorlid Jakob Klaasse. Naast het koor treedt klarinettist en saxofonist Jan Willem van Dormolen op met een stuk voor klarinet en piano, en saxofoon en piano. En worden er door Brigitte Burgers en Jakob Klaasse twee quatre mains gespeeld.

Kortom, een afwisselend programma op zondagmiddag 10 december 15.00 uur in de zaal van De Oude Keuken, Oude Parklaan 117 (Landgoed Duin en Bosch) in Castricum. Toegang is gratis. U kunt daarna lekker blijven eten en genieten van een klassieke dagspecial voor 15,00 euro. Zie http://www.deoudekeuken.net.

Bron en foto: De oude Keuken

Meer berichten