Logo uitkijkpost.nl
Foto: Emergo
Castricum

Kerstconcert Emergo

  Cultuur

Op vrijdagavond 22 december 2017 vindt in de Pancratiuskerk aan de Dorpsstraat in Castricum het kerstconcert van muziekverenging Emergo plaats. Bijzondere gast is het 40-koppige Whale City Sound mannenkoor uit Zaandam.

Het Whale City Sound koor, dat onder leiding van Floor van Erp staat, is negenvoudig Nederlands kampioen barbershop, het genre waarin wordt gezongen zonder instrumentale begeleiding. Emergo is dan ook zeer verheugd dat het koor bereid is om dit concert op te luisteren.

Uiteraard laat ook Emergo zich van haar beste kant horen die avond. Het fanfareorkest, onder leiding van Erik van de Kolk, is momenteel druk aan het repeteren. Het orkest - één van Nederlands grootste fanfareorkesten - zal de luisteraars in gepaste kerstsfeer brengen. Ook de aankleding en verlichting van de kerk zullen voor een prachtige ambience zorgen.

Met het oog op het Sinterklaasfeest is de kaartvoorverkoop inmiddels begonnen. Kaarten kosten €10,- per stuk in de voorverkoop en zijn te bestellen bij de leden en via http://info@emergo.org. Aan de deur zijn ook kaarten te koop, dan voor €12,- per stuk. Entreekaarten zijn inclusief koffie en thee in de pauze.

Weel Assurantie en Advies uit Castricum is ook dit jaar hoofdsponsor van het kerstconcert. Voor haar klanten en relaties is er een speciale actie, waarover Weel hen inmiddels heeft geïnformeerd. Voor de leden van Het Stil Orkest van Emergo is er eveneens een speciale actie gepland. Deze bijzondere begunstigers zullen door de vereniging persoonlijk worden benaderd.

Het concert beging om 20.00 uur en de deuren gaan open om 19.30 uur. Na afloop is er in de voormalige pastorie en in de tent buiten gelegenheid om, onder het genot van een drankje, na te praten en kennis te maken met de orkest- en koorleden.

Bron: Emergo Castricum

Foto's: Fanfareorkest Emergo Castricum op Facebook

Meer berichten