Logo uitkijkpost.nl
Foto: FB de Bakkerij.
Castricum

Activiteiten in de Bakkerij

  Cultuur

Zaterdag 14 oktober overdag: Repair Café

Op zaterdag 14 oktober vindt er weer een Repair Café plaats in De Bakkerij in Castricum. Een mooi moment om eens langs te komen met je kapotte spullen en deze samen met onze vrijwilligers te repareren. Het is de bedoeling dat je meekijkt tijdens de reparatie zodat je leert om meer spullen te repareren.

De openingstijden van het Repair Café zijn 13.00 tot 16.00 uur. De entree is gratis (giften zijn welkom). Je betaalt alleen voor eventuele materialen. Repareren en laten repareren is uiteraard op eigen risico.

Zaterdag 14 oktober avond: Fruns Jazz Club

Fruns Dansstudio is al jarenlang een begrip in Castricum! Ook deze maand is De Bakkerij op de Fruns Jazz tour met de FrunsJazzClub. Een fijne avond met vinyl, lindyhop en mooie oude filmbeelden!

Zaal open: 21 uur

Entree: gratis

Maandag 16 oktober: Breicafé deel 2!

Het was zo gezellig begin deze maand dat we gewoon doorgaan deze maand! 

Onder het genot van een kopje koffie, thee of een ander drankje gaan we verder met het 'winterproject' op 16 oktober. We maken een lekkere warme sjaal of muts. Deelname is gratis. Je betaalt alleen je eigen drankjes. Ervaring is niet nodig, neem wel je eigen materialen mee. Let op, pinnen is niet mogelijk in De Bakkerij. 

Bron: de Bakkerij

Meer berichten