Logo uitkijkpost.nl
Foto: Iskrapodium Castricum op Facebook
Castricum

Benjamin Herman & The Robin Nolan Trio in Castricum

  Cultuur

Iskra Podium Castricum heeft na een sabbatical weer een spetterend concert georganiseerd. Op zondagmiddag 15 oktober komen Benjamin Herman & The Robin Nolan Trio naar Castricum. Na enkele jaren gastvrij te zijn ontvangen in Hotel het Oude Raadhuis, wordt het concert nu georganiseerd in het nieuwe Theater Koningsduyn, onderdeel van het geheel vernieuwde Geesterhage.


De Nederlandse altsaxofonist Benjamin Herman (1968) waagt zich aan de gipsy jazz met het trio van meestergitarist Robin Nolan (1968). Herman en Nolan kwamen in november 2015 met hun EP 'Swing de Paris', die een nominatie kreeg voor een Edison Jazzism Audience Prize. Hun muziek overtuigt, met akoestische songs in de stijl van Django Reinhardt en Stéphane Grappelli en hun legendarische Hot Club de France Quintette. Inmiddels is Robin Nolan een van de belangrijkste vertolkers van gipsy jazz sinds Django Reinhardt. In zijn trio speelt hij met broer Kevin Nolan op gitaar en Arnoud van den Berg op contrabas.

Voor meer informatie en de online verkoop van entreekaarten kunt u naar de website gaan: http://www.iskra.nl/vrienden.

Om uw middag nog feestelijker te maken kunt u bij Restaurant 't Eethuysje concertarrangementen bestellen voor een heerlijke uitgebreide high tea vóór uw concert of een tweegangen keuzemenu ná uw concert.

Aan de zaal en in de voorverkoop via de website kosten de kaarten € 20,00. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 7,50. In de pauze van deze muzikale verrassing biedt Iskra u een gratis drankje aan.

Bron en foto: Iskra Podium Castricum

Meer berichten