Logo uitkijkpost.nl
Badeendjes-race ten behoeve van een nieuwe glijbaan voor Zwembad de Zien
Badeendjes-race ten behoeve van een nieuwe glijbaan voor Zwembad de Zien (Foto: Marianne Jonker)
Regio

Bites & Beats beleeft een geslaagde lustrumeditie * winnende lotnummers eendjesrace bekend *

  Cultuur

Op zondag 27 augustus vond op Slot Assumburg de vijfde editie plaats van het culinaire en muzikale festival Bites & Beats. Op deze zonovergoten dag trokken vele bezoekers uit de IJmond naar het slot om lekkere hapjes en drankjes te proeven onder het genot van gezellige muziek. De Vuurlinie Events en Jumping Kennemerland aanwezig om de kinderen te vermaken met springkussens en lasergamen.

Op het podium begon de dag met een zangkoor en gedurende de middag waren er bandjes met een rustiger repertoire. Later in de middag werd de muziek wat harder met absoluut hoogtepunt Van Dik Hout. Deze band van formaat speelde bekende hits als 'Stil in Mij' en 'Mijn Houten Hart', afgewisseld met nieuwer werk. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag.

Eendjesrace

Om 15.00 uur werden traditiegetrouw 1500 badeendjes in de slotgracht losgelaten en door de Jeugdbrandweer Heemskerk naar de finish gespoten. Ditmaal waren alle loten verkocht door Zwembad De Zien in Uitgeest, die daarmee een mooi bedrag heeft opgehaald voor de nieuwe glijbaan, waarin zij willen investeren. De loterij kende geen verliezers, want met elk lot kon een extra bolletje ijs worden opgehaald bij IJssalon Florijn in Uitgeest. Inmiddels zijn de winnaars van de eendjesrace bekend gemaakt via bitesbeats/eendjesrace

Reageer als eerste
Meer berichten