Logo uitkijkpost.nl
Castricum

Recensie schoolmusical 'De Kerkuil' door Pedro Paparazzo

  Cultuur

De recensie van de musical van groep 8A van De Kerkuil uit Limmen ontving de redactie in bijzondere vorm. 

"Vaak wordt ik uitgenodigd voor premières, winkel- of restaurant openingen noem maar op. Meestal is het een hoop gebakken lucht maar ja, het is mijn werk. 
Nu kreeg ik weer een uitnodiging voor het bijwonen van het 'Appelstroop Filmfestival' in bioscoop 'Appelstroop' in Limmen. Stefan Speeldal zou daar zijn nieuwste film in première laten gaan en de 'Gouden Appels' zouden worden uitgereikt. Zelfs Fred Pit, Jane Blond, Franka Vonk en Tony Alto (The Godfather), zouden aanwezig zijn.

Wat een avond, er ging (natuurlijk) van alles mis, de film was er niet, er was een nep Fred Pit, de appels werden gestolen MAAR.....uiteindelijk kwam alles toch nog goed door Ruby, de dochter van Stefan, en haar vriendin Rachel. 
Complimenten voor Polle, die een overheerlijke popcorn had ontwikkeld én de charmante Surinaamse dame van de catering "TANTE". Ook de foutloze presentatie door Jantal Sjansen verdiend een vermelding, evenals de (met ADHD-behepte) Rode Loper. En gelukkig, dat Tamarinde, niet naar haar moeder heeft geluisterd want anders was ze nooit met Appie getrouwd en had zij dit alles moeten missen. 
Als laatste nog een eervolle vermelding voor Klaartje, die niet alleen allercharmantst kaartjes kan verkopen maar ook nog een prachtige stem heeft waarmee ze haar liefde aan Fred Pit verklaard.

Al met al een onverwachts aangename avond.

Uw razende reporter Pedro Paparazzo"

 

Reageer als eerste
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=148,190,192" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=11451423&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=148,190,192" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=11451422&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=uitkijkpost.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=148,190,192" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>