De JPTeens van dit jaar
De JPTeens van dit jaar

Tarzon Stage van JPTeens dit jaar in Kennemer Theater.

Cultuur Castricum

Op 11 en 12 april is het weer zover! JPTeens komt met een nieuwe musical: Tarzon Stage. En nu grootser dan ooit, want dit jaar staat JPTeens in het Kennemer Theater te Beverwijk. Het Jac. P. Thijsse College heeft al 6 jaar lang een musicalgroep, die elk jaar een spetterende productie in de aula neerzet. Fame, Beauty and the Beast, The Wiz en Shrek zijn een paar voorbeelden van musicals die al eerder zijn neergezet door de musicaltalenten onder leiding van de docenten Mirjam Spijker en Rolien Eikelenboom. De groep bestaat uit leerlingen van de brugklas tot en met de 6de klas. Voor deze productie moest elke leerling auditie doen, ook kinderen die al eerder aan een productie hebben meegedaan. De repetities zijn in volle gang en er wordt hard gewerkt aan zang, dans en spel.

Voor wie vorig jaar net te laat was om een kaartje te bemachtigen hier alvast de eerste aankondiging. De kaartverkoop gaat namelijk bijna van start! Vanaf maandag 6 maart zijn ze te koop via de website van het Kennemer Theater te Beverwijk. https://www.kennemertheater.nl/

De voorstellingen vinden plaats op: dinsdag 11 april om 20.00 uur en woensdag 12 april om 19.30. Kom kijken want het belooft een groot spektakel te worden!

Bron en foto: JPTeens