Afbeelding

BAKKUM VERTELT: SWING DE PAN UIT!

Algemeen

CASTRICUM - Festival Bakkum Vertelt keert terug! Op 25, 26, 27 en augustus is Camping Bakkum het podium voor de 10e editie van dit festival. Dans, swing, luister en lach mee tijdens de vele optredens. Van kleine intieme optredens op het caravanpodium tot spetterend e, swingende acts in Openluchttheater de Pan. Bakkum Vertelt is een festival voor het hele gezin en gratis toegankelijk! 


Met het hele gezin

Uniek aan Bakkum Vertelt is dat dit een festival is waar je met het hele gezin naar toe kunt. Het middag programma bevat leuke kindervoorstellingen voor de kleinste bezoekers en tijdens het avondprogramma swingt het hele gezin lekker mee. Ga mee op avontuur met Max & Keet en red de wereld van de klimaatverandering. Of stap aan boord van de Costa Korda onder bewind van Kapitein Corneille en trotseer de woeste zee.

Theater
Laat je verrassen door verschillende optredens die je weten te ontroeren, verbazen of  lachen. Frèdèrique Arnold speelt de solo voorstelling Held in Blauw, die gaat over haar fascinatie voor het heldendom. Kleinkunstduo ‘Ransijn en Vet’ komen met nieuwe liedjes, een grote dosis energie en het geluid van tweestemmige zang. 


Muziek

Tijdens Bakkum Vertelt ontmoet je aanstormende talenten en bekende namen. Maak kennis met Yoanne, een elektronische live actie die pop/dance muziek maakt. Ook zo’n talent is Tristan, een band die met funky gitaren zorgt voor heerlijke ‘feelgood vintage acis jazz’. Sjors van de Panne is reeds bekend bij het grote publiek door o.a. zijn deelname aan The Voice of Holland. En Starfish kennen we van eerdere edities van Bakkum Vertelt.

Foodtrucs
Een festival is niet compleet zonder een hapje en een drankje. Homemade hamburgers, vega gerechten, Thais streetfood, of spelty pannenkoeken? Op het festivalterrein staan foodtrucs die de lekkerste gerechten serveren. Haal daarnaast een lekker biertje of een heerlijke bubbel en geniet de hele avond van alle optredens. 


Naast de vele optredens is er ook op de boulevard nog van alles te beleven. Doe mee aan een workshop van Milou, ga op sprookjestocht in het bos of geniet van een heerlijke massage. Benieuwd naar het complete programma? Kijk dan snel op www.bakkumvertelt.nl.

Wilt je tijdens dit festival kamperen op Camping Bakkum? Er zijn nog een paar kampeerplaatsen beschikbaar. Dus reserveer snel en mis niks!.