Afbeelding
Foto: Pixabay

C in Zee: leer de gevaren van de zee

Algemeen Castricum

CASTRICUM - In het kader van een veiliger strand organiseren De Witte Brug & Stichting Steun De Reddingsbrigaden al een aantal jaar succesvol het leuke en leerzame programma C in zee. Deelnemers zullen op het strand leren over de gevaren van de zee. Dit gebeurt onder leiding van de reddingsbrigade. In het zwembad zullen ze vaardigheden opdoen zodat ze die in zee toe kunnen passen. Aan het eind van deze dag weten zij de belangrijkste gevaren van een dag op het strand en welke do’s en dont’s horen bij het zwemmen in zee.

Voor wie is C in zee?
Kinderen van 10 jaar en ouder of kinderen die in het bezit zijn van een C diploma kunnen zich aanmelden voor C aan Zee op 7, 14 of 21 augustus. De lessen zijn van 9.00 tot 12.00 uur, starten in Zwembad De Witte Brug en eindigen bij de post van de reddingsbrigade. De prijs van de activiteit is 16 euro per persoon. Dit ticket kun je hier kopen. De betaling van dit ticket is meteen het reserveringsbewijs. Zorg ervoor dat de ingevulde gegevens overeen komen met de gegevens van het kind dat je opgeeft.

Ouders dienen te allen tijden bereikbaar te zijn om hun kinderen op te halen tijdens de activiteiten op de reddingsbrigadepost in verband met mogelijke calamiteiten. De activiteiten op de post en in het zwembad zijn aparte onderdelen. De reis van strand naar zwembad dient zelf geregeld te worden en valt buiten de activiteit.

Bron: Zwembad De Witte Brug