Afbeelding
Foto: Pixabay

Akercity Rock ‘n Roll zoekt standhouders voor de Jaarmarkt

Algemeen Akersloot

AKERSLOOT - Het duurt nog even, maar in het weekend van 26, 27 en 28 augustus staat Akersloot weer in het teken van Rock ‘n Roll. Tijdens dit drie dagen durende festival zijn er naast drie dagen Rock ’n Roll muziek tal van activiteiten op en in de nabijheid van het Wilhelminaplein. 

Op vrijdag 26 augustus start het evenement met de jaarmarkt, die wordt gehouden op het ‘rondje om de kerk’. Er is plek voor circa 100 kramen en er zijn diverse grondplaatsen beschikbaar. De inschrijving is al even geopend en de aanmeldingen komen gelukkig weer regelmatig binnen. Zo’n 40% van de markt is alweer gevuld. De markt is dit jaar van 16.00 uur tot 22.00 uur. Voor € 35,00 kun je een kraam met verlichting huren. Via de website kun je je aanmelden voor deelname aan de markt. Lokale verenigingen of goede doelen kunnen voor een speciaal tarief een kraam verkrijgen. Bel of e-mail met Rob Dekker 06-16294024, rob.dekker@planet.nl voor meer info. 

Vrijwilligers gezocht!
Om de jaarmarkt mogelijk te maken, is de organisatie op zoek naar vrijwilligers, die met name bij het opstellen van de markt, diverse hand- en spandiensten willen verrichten, kraamnummers toebedelen, het wegwijs maken van marktkooplui, opstellen van verkoopwagens enzovoorts. Bel of mail daarvoor ook met Rob Dekker voor meer info.

Bron: Het Witte Blaadje