New for 2021 model year, America’s best-selling van – Ford Transit – is updated with recreational vehicle and parcel delivery option packages for those who work hard and play hard. Ford is making it simpler for outdoor enthusiasts to order 2021 Transit their way by creating all-new Adventure Prep and RV Prep packages, while fleets and entrepreneurs get new business-oriented Parcel Delivery and Livery packages.
New for 2021 model year, America’s best-selling van – Ford Transit – is updated with recreational vehicle and parcel delivery option packages for those who work hard and play hard. Ford is making it simpler for outdoor enthusiasts to order 2021 Transit their way by creating all-new Adventure Prep and RV Prep packages, while fleets and entrepreneurs get new business-oriented Parcel Delivery and Livery packages. Foto: Eric Perry Photography

Waarom een Ford Transit tweedehands kopen een best lastige opgave is

Algemeen

Je zou denken dat een Ford Transit tweedehands kopen zeker geen uitdaging hoeft te vormen. Het model behoeft bijna geen introductie meer en is inmiddels tientallen jaren op de weg te vinden. Dit is dan ook precies de reden waarom een Ford Transit tweedehands kopen een best lastige opgave is. In dit artikel ontdek je hoe je dit struikelblok eenvoudig kunt wegnemen.

Waarom we de Ford Transit niet meer hoeven te introduceren

De Ford Transit is een begrip in de bestelauto sector. We hoeven het alleen al te hebben over een “Transit” en iedereen begrijpt dat we het over een model van Ford hebben. De Ford Transit is een zeer fijne bedrijfsauto. Het model is functioneel ingericht, heeft een prettig rijgedrag en is vooral betrouwbaar. Dit betekent niets anders dat het zeker de moeite waard is om een Ford Transit tweedehands te kopen. Doordat het model al een geruime tijd in productie is, is het aanbod in Ford Transit occasions groot. 

Keuzemogelijkheden in Ford Transit occasions

Zoals aangegeven zijn je keuzemogelijkheden in Ford Transit occasions groot. Er zijn diverse Ford Transit modellen op de markt gebracht. De Ford Transit Courier is het kleinste model met een laadruimte van 2,3m³ en plek voor vracht tot 2,6 meter lang. De Ford Transit Connect is het model dat is uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2014’. De Connect biedt 3,6m³ laadruimte en heeft plek voor vracht tot 2,15 meter lang. De Ford Transit Custom is een middelgrote bestelwagen en meteen het langste model die je kunt aanschaffen. De Custom biedt een laadruimte van 6 m³ en heeft plek voor vracht tot 3,4 meter lang. De Ford Transit MK5 is dan wel een grotere versie van deze bestelbus (laadruimte van 15,1 m³) maar is een hogere uitvoering. 

Zo maak je het kiezen van een tweedehands Ford Transit occasion eenvoudiger

Ford Transit occasions zijn verkrijgbaar met zowel een benzine- als dieselmotor met een verschillend vermogen. Je kunt ook de keuze maken voor een Ford Transit die voorzien is van de “mild hybrid”-techniek. Al deze opties maakt het kiezen van een tweedehands Ford Transit occasion er niet eenvoudiger op. Een Ford Transit tweedehands kopen maak je voor jezelf echter een stuk eenvoudiger als je hiervoor naar een gespecialiseerde aanbieder gaat. Het aanbod in Ford Transit occasions wordt hier op een zeer overzichtelijke manier aangeboden. Daarnaast kun je met behulp van een zoekbalk je wensen specificeren en verschijnen de in aanmerking komende modellen direct op je scherm. Zo maak je het kiezen van een tweedehands Ford Transit occasion er wel een stuk eenvoudiger voor jezelf.

Dit is een betaald artikel