Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

Lachwandeling

CASTRICUM - Lachen is gezond, wordt er gezegd. Fysiologisch gebeurt er veel als je lacht. Je hele lichaam doet mee. Je zuurstofhuishouding en je hartslag krijgen een impuls en je lichaamstemperatuur gaat omhoog. Ontspannend en hartverwarmend dus. Op deze wandeling houd je halt om kennis te maken met lachoefeningen uit verschillende lachstromingen.

Je leert een aantal manieren om de lach op te wekken. Er worden oefeningen en speelse acties gedaan. Ook worden bewegingen gemaakt, die de gewoonte patronen doorbreken. Als je je openstelt voor het onverwachte en buiten je patronen durft te gaan, dan rolt de lach als vanzelf. Organisator Marleen M. Heeman combineert wat ze leerde over lachen, bewegen, humor, spel, (lach)meditatie, (lach)yoga, creativiteit en clownerie tot een ontspannen ervaring in de buitenlucht.

Deze wandeling wordt gehouden op vrijdag 17 juni van 19.30 tot 20.45 uur in Castricum; verzamelen op het parkeerterrein tegenover Geversweg 9. De Geversweg is een zijstraat van de Duin en Bosweg die achter het station langs loopt richting scouting.

Prijs
Bepaal zelf na afloop wat je bijdraagt. Zorg zelf voor een duinkaart.

Opgave en informatie
Marleen M. Heeman, heeman@humorcoach.nl, telefoon: 06-40718732. Kijk voor meer informatie op www.humorcoach.nl.

Meer berichten