Logo uitkijkpost.nl
Klimaatmars in Castricum op 12 maart 2022
Klimaatmars in Castricum op 12 maart 2022 (Foto: Hans van der Vecht)

Meedoen met de Klimaatmars?

CASTRICUM - Dit jaar is de klimaatmars op zondag 19 juni in Rotterdam. Hoe leuk zou het zijn om samen met de deelnemers uit in ieder geval Castricum een echte BUCH-groep te vormen.

De Klimaatcoalitie Castricum roept heel Castricum op mee te lopen en nodigt iedereen uit samen naar Rotterdam te reizen. De trein vertrekt om 11.14 vanaf station Castricum (sprinter naar Amsterdam). Je stapt dan in Haarlem over op de de trein van 11.51 uur naar Vlissingen en komt dan om 12.48 uur op Rotterdam Centraal aan. Van daaruit wordt gezamenlijk naar Binnenrotte gelopen, waar de Klimaatmars om 13.00 uur begint. 

Klimaatcoalitie Castricum
De klimaatcoalitie Castricum bestaat uit Transitie Castricum, Extinction Rebellion Castricum, Meer Bomen Nu Castricum, Repair Café Castricum. Stichting Oud-Castricum, Stichting Duinbehoud, Fietsersbond Castricum, Plogging Castricum, Bijzzzaak, De Hooge Weide, Zero Waste Castricum, Soep-café, Stop Ecocide, Ocean Rebellion, de Social Tipping Point Coalitie en Reclame Fossielvrij. Voor meer informatie: klimaatmars.nl/coalities/Castricum

Meer berichten