Logo uitkijkpost.nl
Foto: www.kidsinconcert.nl
Castricum

Mega kinderkoor zingt voor het goede doel

CASTRICUM - Een megakoor van ruim 400 kinderen uit gemeente Castricum geeft op zaterdag 18 juni een uniek concert. Zij zingen in samenwerking met de Shenk Entertainment begeleidingsband, Club Mariz en zangeres Patricia van Haastrecht moderne/eigentijdse popsongs. 

Veel kinderen luisteren naar deze muziek en/of kijken ernaar op YouTube. Door dit unieke concert krijgen ze de kans van hun leven om nu ook in het “echt” samen met een professionele artiest en een live-band te zingen. Nienke van den Berg presenteert het evenement en de muzikale leiding is in handen van Rolien Eikelenboom.

Het concert is op zaterdag 18 juni en bestaat uit twee shows. ’s Middags om 13.00 uur en ’s avonds om 19.00 uur. De kinderen worden de dag ervoor uitgenodigd voor een laatste repetitie.

Voor het goede doel
De netto-opbrengst van dit concert komt ten goede aan de Nederlandse Cystic Fibrosis Stichting (NCFS). Deze stichting komt op voor de belangen van kinderen met taaislijmziekte. Geld is hard nodig voor onderzoek.

Het concert vindt plaats in Sporthal De Bloemen in Castricum. Hier is ruimte voor het koor, de live-band, leadzangers, dansers en er is plaats voor ongeveer 800 bezoekers per voorstelling. De sporthal wordt omgebouwd tot een geweldig theater.

Kijk voor meer informatie en tickets a € 12,- op www.kidsinconcert.nl.

Meer berichten