Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Castricum

BoekStartdag bij Bibliotheek Kennemerwaard

CASTRICUM - Op zaterdag 11 juni viert Bibliotheek Kennemerwaard de landelijke BoekStartdag!
De allerjongste kinderen van 0 tot 2 jaar krijgen samen met hun ouders of verzorgers een extra hartelijk welkom in de bibliotheek. Bijna alle vestigingen hebben deze BoekStartdag een gezellig ingericht babyhoekje. Daar vind je mooie babyboekjes met daarbij leuke opdrachten voor ouder en kind. Ook al is je baby nog zo klein, toch valt er al veel samen te genieten in boekjes. Maak je je baby lid op deze BoekStartdag, dan krijg je een mooi pakketje met onder andere babyboekjes en een groeimeter! 

Sing-in muziek op schoot
Kom op zaterdag 11 juni naar de BoekStartdag in de Bibliotheek in Castricum. Doe mee met de sing-in gegeven door Daniëlle. Maak samen met je baby muziek en plezier! De toegang is gratis maar graag wel van tevoren aanmelden via bknw.nl/agenda. Daniëlle is in de bibliotheek in Castricum (Geesterduinweg 1) van 15.30 tot 16.00 uur. Voor (groot)ouders met baby (0 - 2 jaar). 

BoekStart  
Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met je kindje. En kinderen die al op jonge leeftijd zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Vanuit deze gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders van boeken laat genieten.

Meer berichten