Logo uitkijkpost.nl
Foto: Website NK Tegelwippen
Regio

Groei en Bloei, Open Tuinen, plantjesmarkt en lezing

REGIO - Groei en Bloei afdeling Midden Kennemerland heeft na corona het tuinschepje weer opgepakt en organiseert in mei en juni een aantal activiteiten.

Zaterdagmiddag 21 mei om 14.00 uur lezing Romke van de Kaa in de Ter Coulsterkerk in Heiloo. Romke is een vooraanstaand schrijver/ bioloog met een aantal boeken op zijn naam. In het boek “De onderwereld van de tuin” beschrijft Romke de ondergrondse fauna, van microbe tot mol.

Zaterdag 28 mei van 10.00 - 16.00 uur Groenmarkt in Heiloo in de tuin van de familie Roling aan de Kennemerstraatweg 662. Verkoop van plantjes tegen een klein prijsje van de kwekers van Groei & Bloei.

Zaterdag 28 en zondag 29 mei Open Tuinenweekend in Heiloo en Limmen. De adressen van de deelnemende tuinen worden een week van tevoren op de website vermeld.

Zaterdag 11 en zondag 12 juni Open Tuinenweekend in Heemskerk. De adressen van de deelnemende tuinen worden een week van tevoren op de website vermeld.

Zaterdag 18 en zondag 19 juni Open Tuinenweekend in Akersloot, Castricum en Uitgeest. De adressen van de deelnemende tuinen worden een week van tevoren op de website vermeld.

Meer berichten