Logo uitkijkpost.nl
Foto: Facebookpagina Timmerdorp Castricum
Castricum

Inschrijving 15e Timmerdorp Castricum

CASTRICUM - Op zaterdag 14 mei om 9.30 start in de Visser ‘t Hooftschool (Kemphaan 17 in Castricum) de inschrijving voor Timmerdorp 2022. Dit 15e Timmerdorp Castricum is van 22 tot en met 26 augustus.

Voor wie is het Timmerdorp?
Het Timmerdorp is voor kinderen die tijdens het Timmerdorp minimaal 6 jaar en maximaal 15 jaar oud zijn.

Hoe werkt de inschrijving?
Tijdens de inschrijving kan een volwassene maximaal vier kinderen inschrijven. Deelname kost 30 euro per deelnemer (kind), dit moet tijdens de inschrijving contant (het liefst gepast) betaald worden. Per gezin moeten er twee stempels gehaald worden. Een stempel kan verkregen worden door een aantal uur een bijdrage te leveren aan de totstandkoming van het Timmerdorp. Denk hierbij aan het helpen uitdelen van spijkers, het boren van gaten met een motorboor, het uit elkaar halen van pallets en dergelijke. Je kiest de activiteiten voor het verkrijgen van een stempel tijdens het inschrijven, neem hierom een agenda mee! Schrijf je ook een kind van een ander gezin in? Neem dan ook daarvoor de agenda mee. Een deel van de stempelactiviteiten vindt al plaats voordat het Timmerdorp begint, tijdens de zogenaamde voorbereidingsdagen. Deze dagen beginnen op de vrijdag voor het Timmerdorp.
Voor het inschrijven voor de stempelactiviteit EHBO is een EHBO-diploma gewenst. Mocht je twijfelen of je in aanmerking komt, overleg dan met het bestuur.

Welke gegevens heb je nodig?
Je krijgt bij aanvang van de inschrijving één formulier per in te schrijven kind. Op dit formulier moeten de volgende gegevens van het betreffende kind worden ingevuld: naam, adres, geboortedatum, telefoonnummer(s) (Te gebruiken voor communicatie bij eventuele calamiteiten), e-mail adres(sen), huisarts, tandarts, eventuele allergieën, vegetariër? Al eerder meegedaan met Tidoca? Eventuele opmerkingen/bijzonderheden.

Hou rekening met veel belangstelling. Er kunnen 200 kinderen ingeschreven worden, en vaak zijn deze plekken op de ochtend van de inschrijving al snel vergeven.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben mail dan naar INFO@TIMMERDORPCASTRICUM.NL.

Bron: Timmerdorp Castricum

Meer berichten