Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd
Limmen

Vossenjacht, Open Huis en Reünie bij Scouting Limmen

LIMMEN - Scouting Limmen bestaat 75 jaar! Dat wordt al het hele jaar gevierd, met in het weekend van 14 en 15 mei een vossenjacht, open huis en reünie.

Wie kent het nog? Een vossenjacht?? Komen de herinneringen weer boven? Tijd om de vossenjacht weer nieuw leven in te blazen en alle kinderen het weer te laten ervaren. Kom zaterdag 14 mei naar Limmen. Tussen 12.00 en 13.30 uur kan iedereen een routekaart halen op de Vuurbaak (op de midden-verhoging bij het grasveld). Met de routekaart kan het speuren naar de vossen beginnen. Elke vos heeft een letter bij zich. Alle vossen en dus alle letters gevonden? Dan vindt het vervolg van de vossenjacht plaats op het scoutingterrein aan de Kapelweg 72 waar nog meer leuke activiteiten zijn om te doen.

En voor iedereen geldt: we houden die dag van 13.00 tot 17.00 uur Open Huis. Altijd al eens het scoutingterrein, het bos, de kampvuurkuil, de blokhut willen zien? Of wil je juist aan anderen laten zien waar je elke week naar toe gaat, of in vroeger jaren naar toe ging? Koffie, thee en een frisje staan klaar op het terras, laat de zon maar komen.

Op zondag 15 mei van 14.00 tot 17.00 uur is er bij Scouting Limmen een reünie voor 18+. Ben je ooit lid geweest van Scouting Limmen? Heb je ooit leiding gegeven aan al die scoutsleden? Gaat er een lichtje branden bij woorden als: Welpen, Bambilieland, installatieweekend, boomhuttenweekend, nieuwjaarsweekend, pionieren, zomerkamp, touwtje branden, playbackshow, zakmesdiploma, JOTA, Rowan’s, hiken, Sherpa’s, loterij-actie voor de nieuwe blokhut, Stam, Piusgebouw. Kom dan zondag 15 mei ook naar de Reünie. De foto’s zijn opgehangen, de videorecorder is van stal gehaald en de bar en het terras zijn open.

Meer berichten