Logo uitkijkpost.nl
Foto: aangeleverd

Al ruim 1.500 aanmeldingen voor zonnepanelen-actie

CASTRICUM - Sinds dit voorjaar loopt er in de gemeente Castricum, Bergen en Heiloo weer een aantrekkelijke zonnepanelenactie. Een collectief van vakkundige, regionale installateurs biedt inwoners de mogelijkheid om zonnepanelen te laten installeren tegen een gunstige prijs.  

Vrijblijvend inschrijven

De inkoopactie loopt tot 30 juni 2022. 

Tot nu toe hebben 1.500 inwoners van deze 3 gemeenten zich aangemeld om geheel vrijblijvend de woning te laten bekijken door een adviseur. Gemeente Castricum steunt deze actie in samenwerking met Duurzaam Bouwloket. “Wij willen onze inwoners graag verder helpen bij de overstap naar een duurzame energievoorziening,” aldus wethouder Falgun Binnendijk. “Daarbij geven zonnepanelen flinke besparingen op de energiekosten. Wist u dat de inwoners die gebruikmaken van de zonnepanelenactie gemiddeld € 700 aan energiekosten per jaar besparen?”  

Vorige maand zijn enkele digitale informatieavonden gehouden over deze actie. Daar hadden ruim 450 inwoners zich voor aangemeld. Hebt u deze gemist? U kunt het webinar terugkijken

U kunt vrijblijvend en gratis één van de specialisten langs laten komen voor een vakkundig advies. Zij maken vervolgens voor u een aanbod op maat. Omdat het om een collectieve inkoopactie gaat, kunnen de installateurs een zeer gunstige prijs bieden. Als u gebruikmaakt van dit aanbod, hebben particulieren ook het voordeel dat de btw kan worden teruggevraagd bij de Belastingdienst. Binnen deze actie kan dit voor deelnemers gratis worden verzorgd door een administratiekantoor.

Hebt u vragen over de actie, neem dan contact op met ons energieloket Duurzaam Bouwloket via 072 - 743 39 56, of info@duurzaambouwloket.nl.

Bron: website gemeente Castricum.

Meer berichten