Afbeelding
Foto: aangeleverd

Hulp bij belastingaangifte in de bibliotheek

Algemeen Castricum

CASTRICUM - Kun je wel wat hulp gebruiken bij het invullen van je belastingaangifte via de computer? Zit je met vragen en zou je graag willen dat een expert meekijkt voor je op de verzendknop drukt? In maart en april kun je in de bibliotheek in Castricum terecht voor ondersteuning. In Castricum wordt de hulp bij de aangifte 2021 verzorgd door vrijwilligers van de Stichting Welzijn en Socius.

De hulp bij aangifte en computerfaciliteiten is gratis en voor iedereen, ook voor wie geen lid is van de bibliotheek. Bezoekers aan deze speciale belastingspreekuren doen zelf hun aangifte. Heb je vragen of twijfel je aan de juiste aanpak, dan is er ondersteuning aanwezig die jou met raad en daad bijstaat. Dit alles gebeurt op een computer van de bibliotheek in de bibliotheek.

Wanneer? De vrijwilligers van de Stichting Welzijn en Socius helpen je graag met je belastingaangifte in de bibliotheek in Castricum op woensdag 23 en 30 maart. En op woensdag 6, 13 en 20 april. Zij staan voor je klaar van 11.00 tot 12.00 uur.

Wat heb je nodig? De hulp is gratis en je hoeft je niet aan te melden. Neem je administratie, jaaropgaven en een werkende DigiD inlog mee. Boven de inkomensgrens van € 28.000 word je geleerd hoe het digitaal aanvragen in zijn werk gaat, beneden deze inkomensgrens wordt ook inhoudelijke ondersteuning geboden.

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 15 uur geleden
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57