Afbeelding
Foto: www.boswachtersblog.nl

Stem nu op de leukste hond van Noord-Holland

Algemeen Regio

REGIO - De afgelopen week hebben de boswachters van Noord-Holland hun handen vol gehad aan het samenstellen van een top 10 van de leukste honden van Noord-Holland. Nu is het jouw beurt. Stem op ‘De leukste hond van Noord-Holland’!

Meer dan 700 mensen nomineerden hun hond via het boswachtersblog en nog eens 300 via Instagram. Uit de ruim 1000 inzendingen maakten de boswachters uit Noord-Holland een selectie.

Nu kun jij je stem uitbrengen op de hond die volgens jou het gezicht van de aanlijncampagne tijdens het broedseizoen zou moeten worden. Klik op de foto op deze website om je stem uit te brengen. Dit kan tot 17 februari 2022.

Waarom deze actie?
 Elk voorjaar vragen de boswachters aandacht voor het aanlijnen van de honden. Vorig jaar hebben ze de leukste hond van Schoorl gezocht én gevonden. Er kwamen zoveel aanmeldingen van buiten Schoorl binnen dat ze nu op zoek gaan naar de leukste hond van Noord-Holland.

De boswachters zien zoveel leuke honden lopen in het gebied, dat ze graag een lokale hond als boegbeeld voor de campagne nemen. Hiervoor zoeken ze de leukste, schattigste, mooiste hond van Noord-Holland.

Lees ook: Boswachters zoeken leukste hond van Noord-Holland.

Bron en foto: www.boswachtersblog.nl.