Afbeelding

Dave van Kuilenburg met mazzel naar winst

Sport Akersloot

AKERSLOOT - Dave van Kuilenburg uit Heiloo is donderdagavond op een fortuinlijke manier aan de winst geholpen in de Kids and Parents Bikeschool (KPB) wekelijkse tijdrit in Akersloot op Sportpark de Cloppenburgh. Geen Henk Verdonk junior dit keer als tijdsnelste, omdat hij half koers met, op dat moment wel als snelste, kettingbreuk het strijdtoneel moest verlaten. 

Met tijden van ruim onder de 5.10 minuten raffelde Verdonk junior zijn omlopen af en leek  daarmee afgetekend naar de zege te gaan rijden totdat hij na vijf keer de streep te hebben gepasseerd door voornoemd euvel aan de kant stond. Achter de pechvogel was Vincent Beentjes als tweede vertrokken met op de gebruikelijke 30 seconden Dave van Kuilenburg. Op zijn eigen agressieve en gedreven wijze ging hij op jacht naar Beentjes. Steeds kleiner werd de kloof en een maal aangesloten en voorbij gestreefd wist Beentjes nog eventjes bij Van Kuilenburg aan te klampen, waarna snel de pijp leeg was en zijn kop eraf. 

Een gelijk verloop was te zien bij het duel tussen Henk Jan Verdonk senior en de daarvan op 30 seconden vertrokken Vincent Tiebie. Alsof het een uitruk betrof ging de vrijwillig brandweerman van Akersloot uit het vertrek om binnen een  mum van tijd good old Henk Jan Verdonk senior te verschalken. Maar nadat Vincent Tiebie daarna afstand had genomen van de vader van Verdonk junior, kwam deze pas op stoom en raakten de rollen omgekeerd. Met deze tempoversnelling van ongeveer 20 seconden per ronde sneller dan Tiebie, wist Verdonk senior zijn kansen te keren en Vincent Tiebie slechts tot nablussen te dwingen. 

Uitslag: 1. Dave van Kuilenburg (Heiloo) 51.45, 2. Vincent Beentjes (Castricum) 53.11 en 3. Henk Jan Verdonk senior (Egmond aan den Hoef) 60.12.

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 23 apr, 13:15
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57