Afbeelding
Foto: aangeleverd

Nieuwe bestuurder voor Forte Kinderopvang

Algemeen Castricum

CASTRICUM - Vanaf februari heeft Forte Kinderopvang een nieuwe directeur/bestuurder. Arthur de Flart, die al bekend is binnen Forte als Financieel Manager en lid van het Management Team, start dan als nieuwe bestuurder van Forte Kinderopvang. Hij volgt hiermee huidig bestuurder Esther Zijl op. Zij verlaat de organisatie om zich te richten op een nieuwe uitdaging. 

Arthur de Flart start per februari als directeur/bestuurder van Forte Kinderopvang. Arthur is sinds 2018 werkzaam bij Forte. Hij kent Forte, haar medewerkers, klanten en werkwijzen al goed. Arthur heeft als manager inmiddels al zo’n 6 jaar ervaring binnen de kinderopvangbranche. Arthur: “De komende jaren zijn er mooie en interessante uitdagingen zoals de door de politiek voorgenomen nieuwe inrichting en financiering van de kinderopvang, en daarnaast het vorm en inhoud geven aan de Meerjarenstrategie van Forte. Op kortere termijn zal mijn aandacht vooral uitgaan naar het boeien en binden van medewerkers, versterking van de marktpositie en innovatie, waaronder een nieuw en innovatief pedagogisch beleid. Ik heb veel zin in deze mooie uitdagingen!” 

Esther Zijl verlaat na ruim 10 jaar Forte Kinderopvang. Als directeur/bestuurder bij Forte Kinderopvang was zij verantwoordelijk voor de groei die Forte de afgelopen tien jaar heeft doorgemaakt. Bovendien was zij de grondlegger van een aantal innovatieve concepten, waarvan de meest recente de “Tuin van de Toekomst” is. Binnen deze driedaagse Real Life Game over duurzaamheid richten kinderen hun eigen duurzame toekomst in. 

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 14 uur geleden
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57