Logo uitkijkpost.nl
Foto: Pixabay
Regio

De Bemiddelingskamer zoekt buurtbemiddelaars

REGIO - De Bemiddelingskamer heeft  ruimte voor nieuwe enthousiaste bemiddelaars. Buurtbemiddeling is nuttig, boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk met als doel herstel van communicatie. 

Training
Voordat je aan de slag gaat, volg je kosteloos een driedaagse training. De eerste twee dagen volgen kort op elkaar. Je leert dan de methode van buurtbemiddeling toe te passen en oefent de fijne kneepjes van het communiceren. Daarna ga je aan de slag. Buurtbemiddelaars gaan altijd met z’n tweeën op pad. Als beginnend bemiddelaar ga je eerst samen met een ervaren bemiddelaar mee. Na ongeveer een half jaar vindt de derde en laatste dag van de training plaats.

Team
Het team van De Bemiddelingskamer bestaat uit 65 buurtbemiddelaars: mannen en vrouwen van diverse leeftijden en achtergronden. Het is belangrijk dat je je collega’s goed leert kennen. Daarom neemt iedereen regelmatig deel aan intervisiebijeenkomsten en verdiepingstrainingen. Dit bevordert de samenwerking en draagt bij aan jouw deskundigheid en ontwikkeling.

Wat breng je mee?
Je kunt goed contact maken met mensen, en bent bereid om je onpartijdig op te stellen en vertrouwelijkheid te waarborgen. Als bemiddelaar ben je woonachtig in de gemeenten waar De Bemiddelingskamer buurtbemiddeling uitvoert (Alkmaar, Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo, Heerhugowaard, Koggenland of Opmeer).  Je kunt ook in een randgemeente bemiddelen, als je dit liever hebt. Je bent bij voorkeur minimaal gedurende twee jaar beschikbaar, flexibel inzetbaar en beschikt over eigen vervoer. 

Enthousiast? 
Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Of stuur jouw cv met een korte motivatie naar: info@debemiddelingskamer.nl
Voor meer informatie zie: www.debemiddelingskamer.nl

Meer berichten