Logo uitkijkpost.nl
Foto: www.bonhoeffer.nl
Castricum

Online Open Huis Bonhoeffercollege

CASTRICUM - Op zaterdag 29 januari staat het Open Huis van het Bonhoeffercollege gepland. Vanwege de coronamaatregelen organiseren zij het dit jaar weer online. 

Het Open Huis start met een livestream waarin de afdelingsleider brugklas vertelt over het Bonhoeffer. Leerlingen van groep 7 en 8 kunnen vervolgens online een mini-lesje volgen of een informatieve bijeenkomst over een onderwerp naar keuze volgen. (o.a. Brugklas in de praktijk, de gym+klas, technasium etc.) De docenten beantwoorden graag al je vragen.

Om de school te kunnen bekijken kun je online een speurtocht door de school doen. Help in deze online escaperoom twee leerlingen hun kluisdruppel terug te vinden en maak kans op een originele Bonhoeffertrui. Je kunt er ook voor kiezen om de speurtocht niet te doen, maar om zelf virtueel door de school te lopen.

De vakdocenten hebben ook informatiefilmpjes over hun vak gemaakt.

Op dinsdagavond 25 januari staat de online informatieavond voor ouders van groep 8 gepland. De informatieavond bestaat uit een algemene livestream met chatmogelijkheid. Daarna volgen twee keuzerondes met specifieke informatie over bijvoorbeeld Brugklas in de praktijk, het Technasium of leerlingzorg. 

Bron, aanmelden en meer informatie: www.bonhoeffer.nl

Meer berichten