Afbeelding
Foto: aangeleverd

Aangepast programma met gratis buitensporten in de kerstvakantie

Sport Castricum

CASTRICUM - Als we niet binnen kunnen sporten, dan gaan we toch lekker naar buiten! Zo redeneert Team Sportservice Kennemerland naar aanleiding van de nieuwe maatregelen. In de kerstvakantie organiseren zij buitenactiviteiten voor kinderen uit groep 3 tot en met 8, die in de gemeenten Castricum en Heemskerk wonen of naar school gaan. Alle activiteiten zijn gratis en wie mee wil doen kan zich inschrijven op www.noordhollandactief.nl.  

De vakantieactiviteiten zijn eenvoudig op de website te vinden via de filter. Per leeftijdscategorie zijn er verschillende aanvangstijden. Vanwege de corona maatregelen mogen ouders/verzorgers niet bij de activiteiten blijven kijken. 

Programma
Dinsdag 28 december: Bootcamp groep 3 tot en met 8 bij CSV in Castricum: Houd jij van een sportieve uitdaging, doe dan mee! Het is niet alleen leuk, maar ook goed voor je conditie.

Woensdag 29 december: Sportmix groep 3 tot en met 8 bij Odin ’59 in Heemskerk: Een mix van verschillende sporten zoals voetbal, knotshockey, trefbal en boogschieten. 

Dinsdag 4 januari: Fitmix groep 3 tot en met 8 bij DSS in Heemskerk: Een mix van bootcamp, atletiek en verschillende spellen. 

Woensdag 5 januari: Levend Stratego groep 3 tot en met 8 bij het Kleurenorkest in Limmen: Een spannend en actief tikspel waarbij je het andere team moet verslaan door goed met elkaar samen te spelen.

Donderdag 6 januari: Sportmix groep 3 tot en met 8 bij MHCC in Castricum: Een mix van verschillende sporten zoals voetbal, knotshockey, trefbal en boogschieten. 

Sportieve speurtochten
Ook is het weer mogelijk om met het gezin een of meer sportieve speurtochten te spelen met de app Seppo. De speurtochten zijn gratis en op een tijdstip naar keuze te doen. Er zijn in totaal negen routes in de plaatsen Akersloot, Castricum, Heemskerk en Limmen. Ga voor de inlogcodes en instructie naar www.teamsportservice.nl/kennemerland.

Meer informatie
Voor aanmelden en meer informatie over de vakantieactiviteiten ga je naar?www.noordhollandactief.nl. Wie hulp nodig heeft met aanmelden of vragen heeft over de activiteiten kan een email sturen naar kennemerland@teamsportservice.nl.

Ketting, gemaakt met 3D printer.
PrutsHubmiddag: workshop 3D ontwerpen 11 uur geleden
Vlnr: Elise Chivan, Beau de Nijs, Jans van der Maat en Aimee Dekker.
Het regent medailles bij wedstrijd DOS-GTH! 22 apr, 09:27
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 15:00
Bezoekerscentrum De Hoep feestelijk geopend door Ben Tap (burgemeester van Castricum), Sjakel van Wesemael (directeur Natuur en Beleving PWN) en alle aanwezigen.
Bezoekerscentrum De Hoep weer open voor publiek 20 apr, 18:25
Een eerdere editie van de culturele speeddates.
Culturele Speeddates terug van weggeweest 19 apr, 12:05
Secondo Movimento.
Primavera bij Atelier Bakkum 18 apr, 11:50
Hike in the Forest.
Hike in the Forest bij De Oude Keuken 17 apr, 15:47
De prijsuitreiking.
Onderlinge turnwedstrijden DOS groot succes! 16 apr, 14:36
De politie in Castricum heeft zondagnacht een 36-jarige man aangehouden.
36-jarige man aangehouden voor rijden onder invloed 15 apr, 16:34
'tHuis Lioba.
(Verkoop?? foto niet perse) Wat komt er op je af wanneer je partner ziek wordt? Kom naar de themabijeenkomst op 25 april 15 apr, 12:20
De cast traint volop.
Grote hit in de maak: JPTeens on Stage verbindt en verrast! 14 apr, 11:03
Afbeelding
Alzheimer Trefpunt Castricum 13 apr, 13:57